برنامه ریزی
هنگامی که آدمی در مسیر رشد عقلانی خود به ضرورت برنامه ریزی در زندگی خویش پی برد، آن را در نظام‌های اجتماعی به عنوان ابزاری در خدمت مدیریت و رهبری، مورد توجه قرار داد و امروز می بینیم که ساختار وجودی سازمان ها پیچیده گشته اند، که بدون برنامه ریزی‌های دقیق نمی توانند به حیات خود تداوم بخشند.

تعریف برنامه ریزی
حرکت از وضع موجود به فلسفۀ و ضرورت برنامه ریزی را برنامه ریزی می نامند. برای دست یافتن به هدف مورد نظر، باید قبل از تلاش فیزیکی یا اقدام به انجام کار، تلاش ذهنی یا برنامه ریزی کافی صورت بگیرد. « برنامه ریزی شالودۀ مدیریت را تشکیل می دهد ».

فلسفۀ و ضرورت برنامه ریزی
فلسفۀبرنامه ریزی به عنوان یک نگرش و راه زندگی که متضمن تعهد به عمل بر مبنای اندیشه، تفکر و عزم راسخ به برنامه ریزی منظم و مداوم می باشد، بخش انفلاک ناپذیر مدیریت است؛ فرد و سازمان برای رسیدن به اهداف خویش نیاز به برنامه ریزی دارند، بنابراین ضرورت برنامه ریزی، برای رسیدن به جز ئیترین اهداف یک واقعیت انکار ناپذیر است. نیاز به برنامه ریزی از این واقعیت نشأت گرفته است. « همۀ نهادها در محیطی متحول فعالیت می کنند.

مفهوم مسئولیت اجتماعی :

مجموعه وظایفی که سازمان باید در حفظ و کمک به جامعه ای که در آن فعالیت می کند انجام دهد
اهمیت مسئولیت اجتماعی :از این جهت اهمیت دارد که آثار مثبتی بر سازمان دارد و این آثار :
افزایش درآمد و بهبود مزیت رقابتی - کاهش هزینه های ناشی از کنترل - افزایش تعهد و مسئولیت پذیری
نمونه از شرکته ایی که مسئولیت اجتماعی را رعایت کردند :
شرکت تیونا تکنیک های ماهیگیری را اصلاح کردند(زیرا دلواپسی مردم نسبت به تورهای ماهیگیری و مرگ دولفین ها بالا رفته بود ) -آگاه سازی مردم از بیماریهای مفصلی توسط شرکت read bull (یک برند معروف بین ورزشکاران است )


نیازهای اساسی روز برنامه ,ریزی ,سازمان ,مسئولیت ,اجتماعی ,ضرورت ,برنامه ریزی ,ضرورت برنامه ,مسئولیت اجتماعی ,برای رسیدن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اخبار تعطیلی مدارس مجله پزشکی دانلود کلیپ جدید خرید اینترنتی انجمن میکروبیولوژی دانشگاه دلیجان °l||l°Destroyer Team°l||l°